Despre

Cine suntem?

Ideea acestui proiect a apărut printre neuronii unei proaspete familii mediciniste (El – medic rezident în anul IV și Ea – medic rezident anul III) care, în primul rând, își dorește o viață sănătoasă și în al doilea rând vrea ca și cei din jur să profite de pe urma informațiilor parcurse de ei în acest scop („learning by teaching”).
De asemenea, oricine este interesat să participe activ la acest proiect, prin scrierea de articole sau alte idei, este binevenit! Formularul de contact de la finalul paginii vă stă la dispoziție!
Scop
Acest blog a fost creat cu un singur scop: acela de a promova un stil de viață sănătos, bazat pe dovezi științifice valide.
De ce să te ”chinui” să ai un stil de viață sănătos? Nu mai bine îți trăiești viața așa cum vrei, mănânci ce vrei, bei cât vrei, faci ce vrei și lași sănătatea în voia ”sorții”? Doar o viață avem…
E adevărat. O viață avem, pe care am primit-o în dar și trebuie să o trăim frumos, folositor și să ne bucurăm de fiecare clipă. Fără sănătate poți face acest lucru?
În acest blog (dacă se poate numi așa) veți găsi informații de calitate  – din surse de calitate, recomandări și sfaturi pentru dobândirea și menținerea unui stil de viață în care sănătatea să fie la cote maxime!
Ne puteți contacta fie pe pagina de Facebook, fie pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button