Recomandari

Trei moduri eficiente de detoxifiere a organismului

Marea majoritate a bolilor studiate până în prezent apar ca urmare a acumulărilor de radicali liberi și toxine în corp care predispun celulele la îmbătrânire prematură, afectându-le funcțiile de regenerare și apărare împotriva factorilor de risc. Din acest motiv, un stil de viață echilibrat, împreună cu proceduri de susținere a proceselor naturale de detoxifiere reprezintă cele mai puternice arme pe care le deținem pentru a lupta activ împotriva problemelor de sănătate. Postul intermitent, terapia HHO sau procedurile spa reprezintă cele mai eficiente soluții de detoxifiere existente în prezent!

Descoperă soluții eficiente de eliminare a substanțelor nocive din organism

Detoxifierea este un proces realizat în mod natural de organism prin intermediul ficatului, rinichilor, sistemului, circulator, excretor și a glandelor sebacee. Toate acestea alcătuiesc un sistem complex care contribuie la analiza substanțelor care intră în corp, trierea acestora și direcționarea către zonele unde trebuie să ajungă, cele nefolositoare sau periculoase fiind eliminate. Acest proces poate fi susținut prin diferite moduri în așa fel încât supra acumularea de toxine să fie evitată și organele să facă față mai ușor tuturor pericolelor aferente.

Post intermitent

Eficiența intermittent fasting-ului este dată de faptul că pentru o mare parte din zi corpul are timp să se curețe în mod natural, fără să mai fie nevoie să proceseze noi alimente și substanțe. Mai exact, în funcție de posibilități, poți opta pentru perioade de 16 și 8 ore, 14 și 10 sau chiar 12 și 12, numărul mai mic reprezentând intervalul de ore în care nu mănânci nimic, pentru a da timp tuturor funcțiilor să se regleze și să acționeze mai eficient în perioada în care ai voie să mănânci.

Terapia HHO

Această procedură este una dintre cele mai inovative și eficiente metode de purificare a sângelui, realizându-se în trei etape pentru a asigura eliminarea completă a toxinelor și factorilor de risc. Reprezintă o metodă de detoxifiere utilizată în tratarea a numeroase afecțiuni care facilitează detoxifierea și recuperarea pacienților.

Sport, masaj și saună

Pielea reprezintă cel mai mare organ din corp care are o putere foarte mare de triere a toxinelor și care prin transpirație elimină toate substanțele periculoase. Sportul efectuat constant, precum și masajul ori sauna ajută la accelerarea funcțiilor glandelor sebacee, ceea ce ajută la eliminarea unor cantități mai mari de toxine într-un timp mult mai scurt.

Care sunt etapele terapiei HHO?

Purificarea sângelui și a întregului organism începe cu un proces de hemoperfuzie care presupune filtrarea acestuia pentru a elimina orice substanță nedorită. A doua etapă a terapiei HHO este hipertermia care presupune încălzirea controlată a organismului, până la stadiul de febră indusă, cu rolul de a stimula sistemul imunitar și a crește capacitatea de autovindecare și regenerare a organismului.

În final, sângele prelucrat este încălzit și oxigenat după curățare pentru a-i îmbunătăți calitatea și a îmbunătăți funcțiile celulare. Oxigenarea se realizează adaptat, în funcție de nevoile pacientului, într-un mediu controlat, fără risc de efecte adverse.

Unde poți beneficia de terapie HHO?

Dacă îți dorești să te bucuri de beneficiile oferite de această formă de terapie, clinica Quantica 720° oferă servicii complete de detoxifiere și purificare a sângelui adaptate de la caz la caz. Pentru a stabili o programare trebuie doar să accesezi site-ul clinicii și să completezi formularul atașat cu datele solicitate, urmând să fii contactat în scurt timp pentru a primi confirmarea locului, la ora și data dorite, dar și pentru a primi toate detaliile necesare cu privire la modul de desfășurare a procedurii, dar și recomandări de pregătire.

Acționează de la interior la exterior și elimină totalitatea toxinelor periculoase din organism pentru a ține problemele de sănătate la distanță!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button