Recomandari

De unde vine traditia bradului de Craciun?

Originea exacta a bradului de Craciun a fost intotdeauna un mic mister.

Potrivit istoriei sau legendei, primii crestini au ajuns in nordul continentului european si au descoperit ca colonistii sarbatoreau nasterea zeului soarelui si fertilitatea in jurul unui brad impodobit. Se spune ca traditia a fost pastrata si raspandita in intreaga comunitate crestina, pentru a comemora nasterea lui Iisus Hristos. Potrivit opiniei expertilor, traditia bradului de Craciun, asa cum o cunoastem astazi, a inceput in Germania si apoi in Scandinavia, in jurul secolului al XVI-lea, iar apoi s-a raspandit in intreaga Europa. Conform traditiei crestine, bradul de Craciun este o imagine a bradului din ceruri. Alte interpretari vad in bradul de Craciun un simbol al bradului vietii, legat de conceptul de viata vesnica.

De ce sa cumperi un brad de Craciun artificial?

Nu vreti sa cumparati un brad de Craciun adevarat anul acesta? Optati pentru un brad de Craciun artificial. Exista unele modele foarte frumoase, mai mult sau mai putin inalte, mai mult sau mai putin de design, cu sau fara lumini integrate. Descoperiti sfaturile si sugestiile noastre de cumparare in selectia noastra completa.

Pentru inceput, trebuie sa alegeti inaltimea potrivita pentru bradul artificial. Exista mici si mari: 60, 120, 180 cm sau mai mult. Materialul ramurilor este de obicei PVC, motiv pentru care este important sa vedeti modelul asamblat pentru a va face o idee despre cum va arata bradul. In acest fel, puteti vedea daca este stufos sau nu si daca arata ca un brad adevarat. Alege una care sa fie usor de asamblat, astfel incat sa nu pierzi prea mult timp cu ea si sa ai mai mult timp pentru a o decora! Exista multe coduri de culori, ceea ce face ca asamblarea sa fie foarte rapida. Optati pentru calitate, chiar daca este un pic mai scumpa, deoarece scopul este de a o putea reutiliza de la un an la altul. In cele din urma, exista diferite optiuni disponibile: brazi de Craciun artificiali gata facuti, deja decorati, tot ce trebuie sa faceti este sa-l montati, brazi iluminati cu LED-uri integrate sau fibre optice, din nou, il montati si gata!

Brad de Craciun artificial 180 cm

Cu o inaltime de 180 cm, acest brad artificial de Craciun arata ca un brad adevarat datorita frunzisului sau gros. Sprijinindu-se pe baza sa furnizata impreuna cu bradul, este foarte stabil. Nu este foarte voluminoasa si isi va gasi cu usurinta locul in casa ta de sarbatori. Este un brad solid si rezistent, pe care il puteti decora asa cum doriti. Usor de asamblat, are un raport calitate-pret bun.

Brad de Craciun artificial de dimensiuni mari

Doriti un brad de Craciun artificial de mari dimensiuni? Atunci acest model de 210 cm inaltime este pentru voi. La fel ca un brad adevarat, este mare si verde in mod natural. Usor de instalat, apoi il puteti decora dupa cum doriti. Pentru sarbatorile de sfarsit de an, isi va gasi cu usurinta locul in casa ta pentru a o infrumuseta maiestuos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button