Boli și afecțiuni

Suferi de dureri de spate sau articulare? LITherapy® îți propune soluții eficiente, cu efecte pe termen lung

Centrele LITherapy® oferă pacienților care suferă de dureri de spate sau articulare o gamă variată de proceduri și terapii medicale menite să elimine simptomele acestora pe termen lung și să-i ajute pe pacienții lor să-și recapete un stil de viață normal, în care să se poată bucura din nou de un somn liniștitor, de activitățile sportive preferate, etc.

Nu există provocare mai mare pentru cineva decât să trăiască permanent zi și noapte în dureri. Durerile fizice, intense, profunde și permanente sunt determinate de anumite afecțiuni precum: reumatismul, spondilita anchilozantă, poliartrita reumatoidă sau sacroileita, spondiloza, cifoza, scolioza sau hernia de disc. Aceste afecțiuni nu se instalează în organism peste noapte, ci în decursul a mai multor ani sau chiar zeci de ani, însă odată instalate necesită timp îndelungat de tratament.

Din fericire însă, în centrele medicale LITherapy® pacienții care suferă de astfel de afecțiuni găsesc soluții eficiente sub forma unor proceduri și terapii cu efecte deosebite asupra organismului uman, desfășurate într-un cadru corespunzător amenajat, de către o echipă medicală de specialiști empatici, prietenoși și cu multă experiență.

Sfatul specialiștilor LITherapy®: Ce trebuie să faci ca să scapi de dureri?

Suferi de dureri de spate sau articulare? LITherapy® îți propune soluții eficiente, cu efecte pe termen lung 4

Sfatul specialiștilor LITherapy® pentru toți pacienții lor este respectarea tuturor indicațiilor medicale pe care le primesc din partea specialiștilor medicali care îi consultă. Protocolul de Tratament LITherapy® constă în primul rând într-o consultație foarte amănunțită, de cel puțin o oră și jumătate, timp în care specialiștii LITherapy® descoperă afecțiunea medicală de care suferă pacientul și compun un program de tratament personalizat, care se va desfășura în două etape.

Prima etapă a programului de tratament constă în ședințe zilnice, desfășurate pe parcursul a 10-20 de zile consecutive, cu scopul principal de a elimina durerile și alte simptomele deranjante. Aceste ședințe trebuie repetate o dată pe an sau ori de câte ori pacientul observă că durerea a reapărut. În caz contrar, dacă se optează pentru o singură serie de ședințe de tratament, atunci sunt șanse mari ca simptomele afecțiunii să reapară după maxim 3-5 ani, dar cu o intensitate mai mare și cu necesitatea efectuării unor programe de tratament mai complexe, de mai lungă durată și evident mai costisitoare.

Cea de-a doua etapă a programului de tratament LITherapy® este compusă din ședințe de întreținere programate săptămânal sau o dată la două săptămâni. Prin aceste ședințe se urmărește menținerea rezultatelor obținute în prima etapă cel puțin până la următoarea serie de tratament de 10-20 de zile.

Merită să ții cont de sfatul specialiștilor LITherapy® nu doar pentru a profita la maxim de efectele procedurilor și terapiilor din cadrul acestui centru medical, ci și pentru o stare generală de bine. În cadrul acestui centru pacientul este mereu pe primul loc și de aceea specialiștii de aici îl tratează în așa fel încât acesta să se simtă cât mai bine.

Starea fizică a organismului este puternic influențată de starea emoțională și de aceea, specialiștii LITherapy® încearcă să le ofere pacienților lor cele mai bune condiții, astfel încât ei să vină la centru nu doar de nevoie, ci și de plăcere. Astfel, și procedurile și terapiile desfășurate aici oferă rezultate mai bune, pentru o durată mai mare de timp.

Care sunt procedurile și terapiile de care poți beneficia în cadrul centrului medical LITherapy®?

 

Întreaga gamă de proceduri și terapii pentru care poți opta ca pacient LITherapy® se poate consulta pe website-ul oficial: litherapy.ro. Dacă ar fi să enumerăm doar câteva exemple, am începe cu decompresia vertebrală la cald cu infraroșu și anioni – o procedură extrem de eficientă în tratarea afecțiunilor coloanei vertebrale și nu numai; terapia Yumeiho® – o practică medicală japoneză foarte rară în țara noastră și cu efecte extrem de benefice asupra întregului organism uman; ozonoterapia – benefică pentru persoanele care suferă de dureri acute sau cronice, fără niciun fel de efecte adverse; electroterapia cu frecvență joasă, infraroșu și anioni – o procedură bazată pe utilizarea unui curent electric cu frecvență joasă în scopuri terapeutice, utilă în tratarea durerilor articulare, dar și ca tratament sănătos pentru obezitate; chiropractica viscerală – o terapie care presupune masajul organelor interne pentru îmbunătățirea funcțiilor lor și reducerea inflamației din zona coloanei lombare, etc.

Toate aceste proceduri și terapii și multe altele se desfășoară într-un mediu propice, respectându-se niște reguli foarte stricte, astfel încât rezultatele finale obținute în urma respectării Protocolului de Tratament Integrativ să fie dintre cele mai bune. Puteți vedea aici ce spun pacienții centrelor LITherapy®.

Recuperarea medicală integrativă efectuată în centrele LITherapy diferă de cea clasică, prin faptul că sunt abordate sursele/cauzele afecțiunilor de care suferă pacienții. De asemenea sunt integrate mai multe laturi ale medicinei, precum proceduri și terapii atât pe dispozitive cât și manuale, de origine europeană, japoneză și coreeană, naturopatie, nutriție integrativă, medicină cuantică și energetică, astfel încât pacienții acestor centre medicale să poată obține cele mai bune rezultate posibile și să-și poată relua în cel mai scurt timp o viață normală, fără dureri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button